RE: RUNTIME ERRORS and forum date weirdness?

#3
3/7/2018 1:11:17 AMApostasla Wrote: [ -> ]apparently something like this was happening in april or so last year and now its happening again ;_;

been happening on chrome and microsoft edge
https://gyazo.com/2f991ac4df5adeb2d788c914c49422c3

also is it just me or are the dates for forum threads bonked?
https://gyazo.com/337a8ad8f6100f43f074abf4062b3b46


Failed to load resource: the server responded with a status of 500 ()

Previously had something to do with a .cshtml file, idk could be diff this time

Link to last thread about this: https://forum.royalroadl.com/showthread.php?tid=98458

RE: RUNTIME ERRORS and forum date weirdness?

#4
I got getting problem as well.

Server Error in '/' Application.


Runtime Error
Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".



<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
   <system.web>
       <customErrors mode="Off"/>
   </system.web>
</configuration>


Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.



<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
   <system.web>
       <customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
   </system.web>
</configuration>

RE: RUNTIME ERRORS and forum date weirdness?

#11
Hi. I have been having that error too. Runtime error when wanting to post a new chapter, wanting to contact support, checking out or changing my profile, wanting to read chapters. It seems completely random where they pop up but when they do, they are constant. 
The error appeared just when I registered on the website and has been coming back on so many different occasions and is so persistent that I am wondering what I am still doing here instead of simply moving on the the next website. 

It is highly disruptive to the service and therefore bad for business. please fix it because else I will move on.
New Reply